www.MijnPakkieAn.nl logo
GB NL

Beursagenda


 
 
facebook
twitter
Instagram
  Vind ons leuk op FACEBOOK of volg ons op TWITTER of INSTAGRAM
en ontvang bericht als er nieuwe artikelen geplaatst worden.

Algemene voorwaarden - MijnPakkieAn.

1. Betaling

De prijzen op www.mijnpakkiean.nl zijn inclusief BTW en staan vermeld in euro’s. De verzendkosten worden apart berekend. Betaling door of namens de koper kan alleen plaatsvinden door bankoverschrijving of via contante betaling.

2. Verzending

De verzendkosten worden in rekening gebracht door MijnPakkieAn. De verzendkosten moeten tegelijk met de bestelkosten van het artikel worden overgemaakt tenzij de bestelling wordt afgehaald. Desgewenst kan de bestelling per aangetekende post worden verzonden. Dit kan worden aangegeven via mail of telefoon. De extra kosten hiervoor worden door MijnPakkieAn in rekening gebracht.

3. Levering

De levertijd vangt aan met ingang van de dag dat de betaling (prijs product, inclusief BTW en verzendkosten) volledig is ontvangen op bankrekening 16.63.21.613 t.n.v. MijnPakkieAn of contant is overhandigd . Levering geschiedt door verzending van het product per Post-NL (tenzij anders overeengekomen). MijnPakkieAn verzendt het product binnen 7 werkdagen, wij streven ernaar direct na betaling te kunnen posten. Indien levering van het product niet kan plaatsvinden binnen de genoemde levertijd kan MijnPakkieAn de levertijd verlengen met nog eens 7 werkdagen. MijnPakkieAn dient dan tenminste binnen vijf werkdagen na ontvangst van de volledige betaling de koper van de verlenging van de levertijd per email of telefonisch op de hoogte te stellen.

4. Retourneren

Indien het geleverde product niet aan uw wensen voldoet, kunt u het product retourneren naar MijnPakkieAn. U dient dan tenminste binnen 5 werkdagen na verzending van het product (door MijnPakkieAn aan u), MijnPakkieAn van (het voornemen van) retournering per e-mail of telefoon op de hoogte te stellen. Noem hierbij de reden van retourzending, uw NAW-gegevens, uw telefoonnummer en uw bank- of gironummer. Indien MijnPakkieAn het product ongebruikt en onbeschadigd retour ontvangt binnen 7 werkdagen na verzending van het product (door MijnPakkieAn aan u), betaalt MijnPakkieAn het aankoopbedrag (prijs inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten) terug aan de koper. De verzendkosten van retournering komen voor rekening van koper. Retourzending dient voldoende gefrankeerd te geschieden. Binnen 7 dagen na ontvangst van de retourzending betaalt MijnPakkieAn het aankoopbedrag terug. MijnPakkieAn behoudt zich het recht voor retourzendingen en/of terugbetalingen te weigeren, indien niet aan bovenstaande is voldaan. Artikelen die exclusief voor een klant gemaakt zijn  kunnen niet geretourneerd worden.

5. Aansprakelijkheid

MijnPakkieAn kan niet aansprakelijk worden gesteld voor beschadiging of kwijtraken van een bestelling door de vervoerder.

6. Privacy

Uw NAW-gegevens, telefoonnummer en bank- of gironummer heeft MijnPakkieAn nodig om uw bestelling naar het juiste adres te verzenden, met u contact op te nemen over uw bestelling of de betaling te retourneren. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen niet gebruikt worden voor andere doeleinden of worden doorgegeven aan derden.

7. Fouten

MijnPakkieAn is niet verantwoordelijk voor fouten op haar website www.mijnpakkiean.nl. Aan onjuiste berichtgeving over prijsinformatie of overige informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen bij- en producten van MijnPakkieAn. Op alle overeenkomsten gesloten met MijnPakkieAn is het Nederlands recht van toepassing.